17 Jun 2017

PINAATTILETTU OHJE

pinaatti1pinaatti4pinaatti3pinaatti5pinaatti6pinaatti2
Pinaattiletut (10kpl)

2 kanamunaa
 5 dl maitoa
3 dl jauhoja
1 rkl öljy/voi sulatettuna
Ripaus suolaa
Pinaattia about 200 g

Lisää kaikki ainekset keskenään. Jos haluat, että taikinasta tulee mukavan vihreä ja tasainen, pistä taikina blenderiin pyörimään. Ite mulla on aina pinaattia pakkasessa, joten ennen sekoittamista taikinaan murskaan ne jäisinä pieniksi paloiksi. Jos laitat tuoretta, pese ja revi ne hyvin. Anna lettutaikinan seistä vartti ja siirry paisto hommiin. Homma toimii niinkuin normi lettujenkin kanssa, voita pannulle ja paista miedolla lämmöllä ettei pala vain pinta. 

Itse syön pinaattiletut salaatin, avokadon, halloumin kanssa ja heitän päälle vielä vähän balsamicoa. Voila!

Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm