8 Mar 2017

4 KERTAA COVER BIISI

Ihan älytön musiikki inspiraatio on vallanut mut ja sen huomaa siitä, että käytän päivistäni enemmän aikaa YouTubessa ja Spotifyssä kun suihku-vaate-hiukset-meikkaus hommissa yhteensä. Uusia albumeita ja sinkkuja on tippuillut tässä joka toinen päivä about. Myös vihdoin mun lempibändi Alt-J kertoi julkasevansa uuden albumin kesäkuussa ja samalla pisti laulun "3WW" nettiin. 

Mä seuraan ahkerasti tämmöstä australialaista Triple-J nimistä kanavaa, joka julkasee artisteiden live vetoja omista lauluistaan sekä aina coverin omasta valitsemastaan biisistä. Nää coverit on aina ihan mahtavia joten nyt täältä tulee YouTubeen linkattuna parhaat löydöt kuluneelta viikolta, enjoy ♡

Psst: varsinkin toi toinen video, DMA'S veto Cherin biisistä on niin kaunis Jos tykkäsit näistä, kannattaa käydä vilkuilemassa TÄSTÄ LINKISTÄ Triple-Jn listaa YouTubessa, ehkä löydät yhtä paljon uusia artisteja ku minä parin päivän aikana, ettei edes tiiä mistä alottaa.
Löysin itelleni ihan täysin uudet nimet Claptone, joka tekee super mielenkiintosia disco jumpus biisejä yhitettynä laulajan tosi erikoiseen ääneen, huh. Menee suoraan mun pyöräilylistalle! Toinen on toi DMA'S, josta tulee mieleen tosi semmonen "Australia-Seth Cohen-ajan maaseudulla auringonlaskussa-cool nahkatakki päällä" -musaa ja tosi paljon tulee Arctic Monkeys viboja laulajan äänestä, jos voisin ees tarpeeks fiilistellä tätä.

"You are the silence in my brain, unsettled by the weather
We build a kingdom in the rain, I think we are getting better
Sometimes I wonder why we bother at all"
DMA'S - Step Up the Morphine

Hyvää keskiviikkoa,
Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm