13 Feb 2017

MILLON ON LIIAN LOMALLA?

Puhelimista ja GoProlta löytyi Malesia ja Thaimaa reissun parhaat kuvat ehottomasti. Maailman typerimmät random kyltit, upeet sukeltelu kuvat ja hupellus kuvat. Tässä nyt muutamat jotka voi jopa muillekkin just ja just julkasta. Minä ja reissuseurani ollaan molemmat reissattu tosi paljon, mutta aina reissun päällä tulee sähellettyä joskus jos jotakin. Tästä muutamat tilanteet siivittämään näitä hyviä otoksia:

Älä jätä skootterin avainta boksin sisälle ja tempase sitä kiinni. 
Ajettiin eka aivan huitsin helvettiin Kumman Kaa mentaliteetillä “toi oli meijän risteys” “joo no kato ei se mitää mennää seuraavasta” ja sitten jätät sen avaimen boksin sisälle kun ihmettelette pellon reunassa lehmien keskellä, että mihis suuntaan. Kiusallinen avun pyyntö joltain random malesialaiselta, joka soitti meijän skootterivuokraajalle, että tuo avaimen meille. Typerät blondit matkalla.

kolla3
Katso jatkolentoja ostaessa, että ne on oikealta kentältä 
Kiitos AirAsian ja malesialaisien ystävällisyydestä, että kerettiin jatkolennoille vaikka oli alle tunti vaihtaa lentokentää, chekata ittemme sisään, turvatarkastuksessa heittää kaikki nesteet ja dyykata ne takasin ylös (menikin koneen sisälle…) sekä juosta toiselle puolelle porttia kohden. Sekä vielä lainata Malesian ringgittejä joltain ihanalta naiselta tiskillä.

Pakatessa olla tosi kriittinen 
Ei mitään ylimäärästä mukaan jos vähääkään mietityttää, että käyttääkö. Et varmasti käytä.
  kolla4
Katsoa, että nähtävyyden on ylipäätään auki
… ennen kuin ajat puol saarta taksilla kohteeseen ja yrität ostaa lippua 10 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Money well wasted.

Ottaa selvää maiden taksikulttuurista
Mitä luultavammin kusettavat hinnoissa, sillä Thaimaassa oli kätevästi mittari piilotettu aina liinalla jos ei tajua itse kysyä. Meille pieneltä rahalta vaikuttava hinta onkin yhtäkkiä 10 kertainen taksa thaimaalaisille.

Pysyä kartalla mikä päivä on meneillään 
Oltiin ostamassa lentoja väärille päiville, koska jetlagin pöhinässä ja hieman krapulassa oli hieman ajantaju hukassa. Onneksi tajuttiin ennen kun näpsäytin “Book now” nappulaa. Ei voitu luottaa kummankaan puhelimiin koska niissäkin oli päivät sekasin. Jouduttiin tosissaan kysymään muilta, että mikä päivä tänään on? Taidettiin olla aikalailla jo tosi lomalla tässä vaiheessa.

Oli tosi virkistävä loma, kiitos kysymästä
Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm