24 Jan 2017

NOPEA AAMIAISHERKKU

Nena - 99 Luftballons
SWISS_pieniSWISS_2_pieni
Tavallisesti ja tylsästi syön joka aamu puuron erilaisilla lisukkeilla, aina sen mukaan mitä milloinkin kaapista löytyy. Sekaan heitän yleensä erilaisia marjoja, banaania, raejuustoa, pellavan siemeniä tai pähkinöitä. Näillä herkullisilla lisukkeilla pystyy muokkaamaan puuron makua ja tällöin jokapäiväinen puuron mussuttaminen ei ala kyllästyttämään. Joka aamuisen puuron syy on yksinkertaisesti nopeus, sillä mä oon tyyppi kenellä soi aamuisin 5 herätystä, jonka jälkeen duuniin painetaan aamusta toiseen tuli perseen alla.

SWISS_1_pieniSWISS_3_pieni
Viikonloppuisin ja lomalla tykkään hifistellä aamiaisilla ja hitaat aamut on parasta mitä tiedän. Sveitsin reissulla duunasin aamupalaksi joka päivä erilaisia jogurtti-hedelmä settejä ja tässä ohje yksinkertaisen, mutta ihan törkeen hyvän setin tekemiseen.

Kulhon täyttämisen voi aloittaa:
 turvotetuilla chia siemenillä, 
maustamattomalla jogurtilla,
ripauksella vadelmahilloa ja granolaa.

Kerroksittain täytetyn setin päälle:
mustikoita, puolikas banaani, 
omenaa, mangoa ja pähkinöitä.

Sveitsissä hintataso on kurssista johtuen tällä hetkellä aikalailla Suomen/Helsingin tasolla. Pienillä miksauksilla tällaisia aamiaisia syötiin viikon verran ja hintaa tuli kokonaisuudessaan 15-20 euron luokkaa. Eli tästä hyvä vinkki halpaan, nopeaan ja hyvään aamiaisherkkuun.

Ida

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm