9 Jan 2017

NEXT UP: MALAYSIA

Tasan viikko seuraavaan seikkailuun, wohoo! Köpiksen harmaana sunnuntaina rupesin omaksi kiusakseni kattelemaan vanhoja melkein neljän vuoden takaisia Bali kuvia. Bad move. Tuntuu, että joka toinen tuttu on Indonesiassa tai muualla Aasiassa enemmän tai vähemmän elämässä surffari - Eat, Pray, Love - yolotusta. Mäkin haluun kunnolla spurguilemaan shortseissa rannalle. Tällä hetkellä mua ei huvita ykskään nähtävyys, kirkko tai Eurooppa ylipäätään.

Marraskuun puolella tuli puheeksi, että tekis mieli lähteä johonkin paikkaan talvella (thank lord opiskelijan 1,5kk loma), jossa voi sukellella ja vaan olla. Kaikki vaihtoehdot oli auki, kateltiin lentoja Kuubaan, Filippiineille, Etelä-Afrikkaan eli oikeestaan ihan mihin tahansa. Malesiaan löydettiin tällä kertaa parhaimman hintaiset lennot, joten napattiin ne aikalailla heti, kiitokset Suomen veronpalautuksille. Aikaisemmin ei ole tullut kelattua Malesiaa sen kummemmin, mutta vähän Pinterestissä pyörittyä ei oo epäilystäkään, etteikö lomasta tulisi aivan sairaan hyvä. 15 päivää ultimaattista relausta lueskellen kirjoja ja hengaillen rannalla hyvän reissuseuran kanssa.
Kuvat: Krista Kuparinen

IMG_5697DSC_2692DSC_2236DSC_2478IMG_5694
Meidän tän hetkinen suunnitelma on mennä suoraan Langkawille, botskilla Penanging George Towniin ja sieltä alaspäin mitä luultavammin Pangkor saarelle. Meidän harmiksi Malesian toisella laidalla on monsuunien takia riskinä, että kaikki on suljettu, joten pysytellään siksi vain länsipuolella. Kuala Lumpurissa pyörähdetään varmaan reissun lopussa ihan päivän-kahden verran. Nyt kaivataankin apua, jos joku on Malesiassa päin pyörinyt! Mitä kannattaa tehdä, syödä, juoda ja nähdä?  Hinta-taso? Paljon maksaa bisse ja mistä saa parhaat safkat? Parhaimmat snorklaus spotit? 

Hyvää maanantaita,
Tuuli

3 comments:

  1. Miten sulla on rahaa reissata kokoajan opiskelijana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä priorisoin oikeestaan kaiken mun ylimääräsen matkustamiseen ja käyn opiskelun ohessa vähän töissä kans painamassa duunia, jotta voin reissata kun huvittaa :)

      Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm