3 Jan 2017

MUUTOKSIEN VUOSI 2017

Milky Chance - Cocoon

Untitled
Uusi vuosi, uudet kujeet. Vuodenvaihde meni railakoissa merkeissä Iisalmen yössä pyörien ja peläten henkensä edestä peili jäistä maata sekä rakettimyrskyä.

Viime vuodesta en muista edes mitä lupasin itselleni vuoden vaihteessa. Taisi olla aika paljon jo omalla lautasella muuttamisen ja uuden koulun kanssa, ettei uuden vuoden lupaukset olleet tarpeellisia. Tänä vuonna mulla on suht kunnianhimoiset lupaukset meneillään ja tästä tulee mun oma henkilökohtainen muutoksien vuosi monien asioiden suhteen.
  IMG_4846IMG_4828
Minä Tuuli, lupaan, että vuonna 2017 aion…

 … Sammuttaa somen puhelimesta koko tammikuuksi 
Poistin Instagramin, Snapchatin sekä Facebookin kokonaan puhelimesta ja heti tuli fiilis, että on tosi tyhjä olo. Puhelimen näyttö näyttää oudolta, ilmoituksia ei tule joka toinen sekuntti ja kokoajan tulee mieleen, että pitäis ottaa snappiä jostain tilanteesta. Illalla oli tosi hassua käydä nukkumaan kun ei ollut illan viimeisiä someja lärättävänä. Aamulla heräämiseen meni puolet vähemmän aikaa kun ei tarvinnut käydä kaikkea läpi. On tosi vapautunut, mutta semisti tyhjä olo. Updatea tulossa tästä mun shokki terapiasta myöhemmin, että mitä fiiliksiä herää.

 … Luopua muovipusseista 
Tai ainekin vältellä niitä mahdollisimman tehokkaasti. Tämän onnistumiseen on siis oltava aina kangaskassi repun pohjalla messissä ja taktikoitava ostokset muissakin kaupoissa niin, että ne voi viedä ilman pussittamista himaan.

 … Ostaa kaiken mahdollisen 2nd handina 
Vaatteet sekä sisustukseen liittyvät tavarat. Vaatteista pois luen farkut koska ne on tosi vaikea kirppareilta löytää, mutta mahdollisesti myös ne jos vain onni käy. Samoin alusvaatteet ja sukat tottakai uusina, niin next levelille en aio mennä tämän lupauksen kanssa.

… Opetella vihdoin sitä tanskaa
Luultavimmin tää tulee olemaan se suurin haaste näistä kaikista. Helvetin tanska.

Huh, tulossa tosi erilainen vuosi ja varmasti suhteellisen haastava näin alkuun varsinkin somelakon kanssa. Puolet tammikuusta oon reissussa, joten sielä varmasti helpompi olla offlinessa. Mulla on vielä kiva kuukauden loma vielä koulusta, ihanaa!

Hyvää uutta vuotta 2017 multa, toivottavasti muutkin tehneet lupauksia oli ne sitten pieniä tai suuria. Niin ne tavat vain muuttuvat kun pistää hösseliksi.
Tuuli

2 comments:

  1. hyvä stuubeli! tykkään tosta somelakosta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee!! Joo, tekee tosi hyvää olla puhelin ihan hiljasena välillä...

      Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm