11 Jan 2017

KOHTI TUNTEMATONTA 2017

Vuosi 2017 vaihtui hyvällä ystävä porukalla muun muuassa pienten puheiden merkeissä. Vaikka puheita pidettiinkin jokainen vuorollaan pienessä hiprakassa, niin se oli mun mielestä yks vuoden vaihteen kohokohtia kaiken muun sekoilun ja hauskanpidon lomassa. Jäädyin oman puheeni aikana totaalisesti vaikka kuvittelinkin sen pään sisällä maailman parhaaksi ja täydellisemmäksi puheeksi. Kai siinä joku pointti edes tuli perille. En kyllä tosin ihan kaikkea sanomaani edes muista, mutta ei varmaan moni kanssakuulijakaan. Pääasia että oli hauskaa.

kallio5
Vuosi 2015 oli mulle muutosten vuosi. Oli parisuhdekriisiä, deittailua, opinnäytetyö, kolme eri työpaikkaa (vanha, harjoittelu ja uusi), valmistuminen, uuteen kaupunkiin muutto, reissua toisen perään ja kaikkea muuta siltä väliltä, mitä vain kuvitella saattaa. Melkoista tunteiden vuoristorataa sekä menoa ja meininkiä täynnä, niin hyvässä kuin pahassa. Ei ole toistaiseksi vuotta, jonka päättymistä olisin odottanut enemmän kuin tuota kyseistä ja toivoinkin sillon vuoden 2016 olevan mulle hieman seesteisempi ja rauhallisempi kaikin puolin. Vaikka en muistaakseni suurempia lupauksia tai suunnitelmia vuosi sitten tehnytkään, niin edellinen vuosi 2016 oli kaikin puolin just sellanen kun olisin vaan voinut toivoa.

puuvallila3
Vuodesta 2016 mulla on suurimmaksi osaksi pelkkiä hyviä muistoja, ihania reissuja parhaiden tyyppien kanssa, täydellinen Hesa kesä ja täydelliset ihmiset ympärillä. Vuoteen 2016 haluankin palata vielä pidemmän throwback -postauksen merkeissä.

puuvallila
Tän postauksen ideana oli pohtia aikaisemmin Tuulin tekemän MUUTOKSIEN VUOSI 2017 -postauksen tapaan vähän tulevaa vuotta ja muutamia lupauksia joita menin itselleni tekemään.

Minä Ida lupaan, että vuonna 2017 aion...

...Opetella soittamaan kitaraa
Eikä vain muutamaa kappaletta. Parin kappaleen soitto kitaralla itsessäänhän on hyvin yksinkertaista ja uskoisin, että muutaman viikon tiukalla harjoittelulla ensimmäiset kappaleet sointuu jo niin, että naapuri voi ne kappaleiksi tunnistaa (anteeksi jo nyt naapurit). Haluan siis tosissaan oppia soittamaan kitaraa, soitin pianoa yhdeksän vuotta ja kaipuu soittimien pariin on ollut polttava jo pitkän aikaa.

Löysin vanhasta mummolasta itselleni kitaran. Kitarasta on tosin yksi tappi irronnut ja näin ollen kielet ei ole ihan täydessä vireessä, mutta alkuinnostuksen lievittämiseksi sormien paikat, erilaiset soinnut ja rämpytystekniikan harjoittelun saa sillä ihan hyvin käyntiin. Mä rakastan alottaa kaikennäkösiä uusia projekteja ja harrastuksia. Työn alla on kitaran soittamisen lisäksi tällähetkellä, lumilautailu, skeittaus, kuntosali, valokuvaaminen, tämä blogi ja tuoreimpana kitaran soittaminen. Oon pienestä asti tykännyt puuhastella ja harrastaa kaiken näköistä ja sama perinne näköjään jatkuu edelleen.

...Pohtia yhä tarkemmin materian kulutukseen ja kierrättämiseen liittyviä asioita
Niinkuin Tuuli jo kertoi omissa lupauksissaan second handia ja muovipussien käytön lopettamista/vähentämistä, niin aion ottaa neuvosta vaarin ja miettiä nykyistäkin tarkemmin omia kulutustottumuksia ja heräteostoksia. Tein samaisen lupauksen jo muutama vuosi takaperin ja se on pitänyt tosi hyvin, mutta aina voi pistää vieläkin paremmaksi.

kauko11
Toivon vuodelta 2017 uusia haasteita ja yllättäviä käänteitä. Vuoden 2016 lepo saa väistyä ja nyt on taas virtaa myötä sekä vastatuulille.

Edit: Kämppis ilmoitti pois muutostaan keskiviikkoiltana 4.1, jolloin paniikki meinas jo hetkellisesti iskeä.. Mutta nopeammin kuin koskaan (heti torstaina), mulla on jo mahdollinen uusi kämppä tiedossa Maaliskuusta lähtien. Keskiviikkona selviää lisää, enkä malta odottaa!! En mä silti ihan tätä osannut odottaa yllättäviä käänteitä toivoessa.

Parasta alkanutta vuotta 2017!
Ida

3 comments:

 1. ootteko siis eronnu poikaystäväs kanssa? se mikä oli kuvioissa ennen ku blogitauko tuli?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollaan yhdessä saman tyypin kanssa!

   Delete
  2. jes! vaikutitte niin hyvältä parilta :-)

   Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm