22 Dec 2016

VIIMETINGASSA, BUDJETILLA, AJATUKSELLA

Joulu. Ihana stressitön, perhekeskeinen ja rauhallinen pari päivää mitä saa viettää jouluruokia maistellessa ja kuusta koristellen. Mutta mitä on tää aika ennen sitä, ihmiset säntäilee kaupoista toiseen niin, että meinaa otsasuoni revetä kahtia?
Kauhee paine iskee kummasti lahjojen kanssa ja rahaa saa palamaan aivan törkeesti aina. Mä käväsin keskustassa viikonloppuna vilkuilemassa, mutta lähdin tyhjin käsin, koska jos haluaa ostaa jotain järkevää ja opiskelijabudjetilla on tehtävä ihan mahdoton. Täältä tulee nyt mun vinkit Matti Myöhäsille ja muille ketkä ei jaksa tästä tehdä päänvaivaa:
  joululahja1joululahja2joululahja3
♡ Sanokaa mitä sanotte, mutta musta sukat on paras joululahja mitä voi saada. Ja varsinkin Stance merkin sukat. Mulla itelläni on varmaan neljä pari niitä ja aion hakea lisää!
PSST: Lahtelaisille vinkkinä, Sinne Storesta saa Stancea ja sukat kaikki alle parin kympin. 
♡ Spesiaali teet ja pienet söpöt karkkipurkit, ei sen tartte olla sen kummempaa.
♡Askartele lahjoja. Tein mun vanhemmille taulun, jonka voivat ripustaa minne haluavat. Kenen vanhemmat ei tykkäis saada näitä niin kuin pienenä aina ylpeänä toi koulusta kotiin askarteluja. 
♡ Kynttilät, kynttilät on aina jees.
♡ Vie kaveri, sisko, tyttöystävä kuka tahansa spesiaali-aamupalalle tai tee se itse kotona. Smoothie bowlia, tuoretta kahvia ja sämpylöitä. Mimosat on kans sallittuja lomalla. 
PSST: Helsingissä oon kuulut huhua, että esimerkiksi Kuuma niminen paikka on tosi hyvä.

Relatkaa, paketoikaa kauniisti, älkää stressatko lahjoista. Parempi pieni ajatuksella mitä voi käyttää (ne sukat edelleenkin...) kuin sit jotain väkisin ostettua kamaa valmiissa paketeissa. 

Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm