20 Dec 2016

PARSAKAALIKEITTO

Laitetaanpa taas pitkästä aikaa ruokavinkkejä kehiin. Mä en tykkää ottaa ruokakuvia, liian asetellut ainekset ja pitkin pöytiä levitellyt jauhot sun muut mausteet ei oo oikeen koskaan ollu mun juttu. Tietenkin ne näyttää esteettisesti kivalta, mutta jotenkin mä alan aina kelailemaan hetkeä kun kuvat on otettu.

Pimeys ja "yritän laittaa nää mahdollisimman luonnollisesti kuvaan" -fiilikset ei ainakaan oo näissä kuvissa eduksi. Mua ihan naurattaa kun yritin heittää koko homman vitsiks ja kuvata tuota kaunista parsaa kun mitäkin kukkakimppua. Samalla yritin kysellä Tuulilta vinkkejä facetimessa, että kuinka ihmeessä kookosmaito tölkin, tuorejuuston, maidon, parsakaalin ja sipulin saa muka näyttämään kuvassa hyvältä. Mut hei, ei se näkö vaan maku ja eikun asiaan. 

parsa4_pieniparsa3_pieni
Parsakaalikeitto

- Sipuli
- Parsakaali n. 500g
- Maustamatonta tuorejuustoa / koskenlaskijaa 150g
- Maitoa 3 dl ja vettä 5 dl (tai voit käyttää pelkkää vettä)
- Kookosmaito tölkki
- Suolaa, pippuria, chiliä ja kasvisliemikuutio

Laita 5 dl vettä kiehumaan, paloittele joukkoon parsakaali ja sipulit. Lisää kasvisliemikuutio ja mausteita oman mielen mukaan. Anna parsan pehmetä 6-10 min ja lisää samalla joukkoon 3 dl maitoa. Soseuta setti, jonka jälkeen lisää sekaan tuorejuusto ja kookosmaito. Hämmentele keittoa vartin verran, jolloin tuorejuusto ja kookosmaito ehtivät sulaa sopivasti. Valmistusaika n. 30 min.

parsa5_pieniparsa_1_pieniparsa_pieni
Nauti keitto Lidlin tuorepaistohyllyn herkuilla, oma lemppari on ehdottomasti 100% luomukaura sydämet ja lisää keiton sekaan sopiva määrä raejuustoa, avot! Todella helppo ja nopea arkiruoka, tätä syö yksi ihminen muutamankin päivän ja maku vaan paranee keiton jäähtyessä yön yli.

Terveisin
Ida

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm