16 Dec 2016

FAIRYLAND

Kungs, Mozambo, Molly - To Describe You
SWISS_14_pieni
Mun on jopa vaikea palata näihin Sveitsin reissulla otettuihin kuviin. Noi maisemat on niin henkeäsalpaavia, että melkein alkaa ahdistamaan tää lumeton Helsinki. Lomaan kuuluu rentoutuminen tottakai, mutta kuinka moni pystyy loppujen lopuksi hyvällä omallatunnolla jättämään käden nostamatta jos väitän, että suurin osa lomista kuluu paikasta toiseen juostessa, eikä rentoutumisesta ja lepäämisestä ole tietoakaan. Veikkaan ettei kovin moni.

SWISS_13_pieniSWISS_6_pieniSWISS_5_pieniSWISS_16_pieni
Itellä ainakin on loma fiilis aina katossa ja yleensä pyrin valitsemaan reissu kohteet niin, etten mene samaan paikkaan useampaan kertaan. Köpistä ei tietenkään lasketa, koska mestoilla asuu Stuba. Köpis tuntuu muutenkin kuin toiselta kodilta ja eri paikkoihin osaa jo suunnistaa ilman karttaa. Viime reissulla neuvoin jopa muita turisteja lentokentältä paikkaan x, ylpeä.

SWISS_12_pieniSWISS_7_pieniSWISS_8_pieni
Uusiin kohteisiin matkustaessa oon yleensä pää kolmantena jalkana juoksemassa näkemään ja kokemaan uusia paikkoja. Ensimmäinen hengenveto ja kunnon yöunet tulee vasta kotiin palatessa. Nyt en tietenkään puhu pidemmistä Aasian reissuista tai maailmanympärimatkoista, jolloin koko hommaan on varattu kunnolla aikaa, eikä näin ollen ole tarvetta höyrytä kohteesta toiseen.

SWISS_11_pieni
Sveitsissä pyörähtäminen oli mulle tärkee nimenomaan rentoutumisen kannalta. En ole viettänyt kunnon lomaa lähes vuoteen, joten oli jo aikakin päästä hetkeks offlineen ja haukkaamaan raitista (ohutta) vuoristoilmaa. Haikeudella palaan näihin kuviin ja haaveisiin siitä, että joskus viettäis vuorilla pidemmänkin aikaa. Koskaan ei voi tietää. Kuvat on otettu Sveitsissä Lac De Tseuzier nimisellä alppi järvellä, joka sijaitsee 1800 metrin korkeudessa. Enkä edes viitsi alkaa paasaamaan kuinka uskomaton toi paikka oli.

Hyvää viikonloppua,
Ida

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm