12 Dec 2016

BARCELONA TIPS

Tässä osotteita ruokapaikkoihin, menomestoihin ja kauppoihin joissa poikettiin sekä voidaan suositella Barcelonassa. Meidän mielestä on aika turhaa esitellä perinteisiä ostoskatuja ja muita, sillä ne saa googlattua myös itse nopeesti. Seuraavat on joko enemmän tai vähemmän tiedettyjä Barcelonassa, mutta osa näistä oli vähän kiven alla tai hassuissa paikoissa, eikä välttämättä tule vahingossa vastaan.

First things first: aamupalat, brunssit ja parhaat falafel paikat:

food1food3food4food2tropico2
SATAN'S COFFEE CORNER Carrer de l'Arc de Sant Ramon del Call, 11, 08002 Barcelona

TRÒPICO ◆ Carrer del Marquès de Barberà, 24, 08001 Barcelona
psst! Tästä laitettiin jo aikaisemmin postausta, käy kurkkaamassa TÄSTÄ

MAOZ FALAFEL ◆ Carrer de Ferran, 13, 08002 Barcelona


Ruoan jälkeen on hyvä lähteä täysin masuin kiertelemään 2nd hand ja vintage kauppoja, joita Barcelonassa on PALJON. Kaikista löytyy myös tosi hyvät valikoimat.

vink1vink7vink6vink15vink5vink2vink124
HOLALA ◆ Pza Castilla, 2, 08001 Barcelona

FLAMINGO Carrer dels Tallers, 08001 Barcelona

HOLALA ja Flamingo liikettä löytyy useammasta paikasta, mutta tästä osoitteet yhteen lokaatioon. Kaikissa 2nd hand liikkeissä oli aikalailla samantyyppistä vaatetta ja valikoima vaihtelee myös muodin mukaan niinkuin ketjuliikkeissäkin. Tosta kyseisestä Flamingo kaupasta löytyy pienempien merkkien vaatekappaleita, levyjä ja vintage puoli.


Illan suussa on hyvä napata viinipullo kainaloon ja lähteä katsomaan Barcelonan menomestoja:

vink13vink10
NEVERMIND ◆ Carrer dels Tallers, 68, Barcelona
Psst! 1,5€ Happy Hour kalja ja erinomaiset mojitot

MACBA, Museum Of Contemporary Art ◆ Plaça dels Àngels, 1, 08001 Barcelona
Psst! Kaljaa ei saa enää 11 jälkeen kaupoista, mutta sitä voi ostaa kylmänä kaupustelijoilta eurolla.

GOTHIC QUARTER
Tähän ei ole antaa tarkkaa osoitetta, mutta löydettiin hämyisellä kujalla maailman hauskin konsepti: Ooppera Battle. Käppäiltiin Gothic Quarterin alueella ja kuultiin kauempaa kujalta laulua ja taputusta. Lähdettii menemään ääntä kohden ja löydettiin kaksi miestä laulamassa toisilleen tunnettuja serenadeja pienellä aukiolla, jossa akustiikka oli aivan uskomaton. Ehottomasti hauskimpia juttuja mitä Barclonan öisillä kaduilla tapahtui. Gothic Quarterilla on paljon hyviä katusoittajia kulmilla soittelemassa joita kannattaa jäädä kuuntelemaan.

Meidän onneksemme ei kohdattu tai nähty Barcelonassa niitä kuuluisia ja puhuttuja varastelu accidenttejä ja turvallisesti sai käppäillä kaduilla huolimatta mistään. Kuitenkin verrattuna Suomeen tai Tanskaa kannattaa olla vähän tarkempi kuinka avoimesti heiluttelee kangaskassiaan menemään, koska varastelu on sielä tosi tiedetty ongelma.

Ida & Tuuli

2 comments:

  1. Hei toi Flamingo vintage liike ketju on myös Japanissa, ainakin Kiotossa ja Tokiossa oli molemmissa :-D jännä, tai sit vaan sattumalta sama nimi ja no aika samanlainen toi valokylttiki muistaakseni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai on!! Ei tullu googlailtua mistä liikkeet lähtösin, tuskin sattuma :D

      Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm