17 Nov 2016

WORK WORK WORK WORK WORK

Huh, seuraava kuukausi tulee olemaan aika kreisi koulun ja töiden kannalta. Tai, no oikeastaan töiden. Mulle annettiin pari isompaa projektia hoidettavaksi ja deadlinet on tosi nopeella aikataululla. Saa naputtaa läppärillä päivässä monta tuntia mun vihaaman Excellin kanssa.

No, mikä positiivista tottakai, niin mun työ on kivaa ja saan tehdä lähinnä sitä missä lystään sekä se on suhteellisen simppeliä ja mielenkiintosta hommaa. Melkosen työurakan palkintona aion hommata itelleni lennot tammikuulle jonnekin lämpimään sukeltelemaan ja lukemaan kirjaa, pois kaiken kone näpyttelyn ääreltä.
  tjili4tjili3tjili1
Näin suuren työ-koulu urakoiden ohella olevien kanssa, jaan mun parhaat vinkit selviytymään hommista ja pitämään pään kasassa:

-VETTÄ JA KAHVIA
-Tuoretta värikästä ruokaa ja smoothieita, jotka pitää kehon virkeenä
-Jos on vaikeata saada hommia tehtyä kotona, mene kahvilaan, kirjastoon tai koululle tekemään
-Ison urakan jälkee treat yo self
-Urheilu auttaa varsinkin kun ei enää ajatus kulje
-Sulje aivot työltä illalla ja katso typeriä sarjoja. Ite syyllistyn melkoseen reality sarjojen kulutukseen kiireen keskellä. Ei ole mitään parempaa kuin The Real Housewives of Beverly Hills tai Keeping up with the Kardashians kun oma pää on täynnä, näiden sarjojen pitäis viimeistään tyhjentää pääkoppa. Brain off reality shows on...

Nyt toimistolle painamaan hommia, jotta on rahaa sukellella lämpöön täältä jonain päivänä,
Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm