4 Nov 2016

SUOMEEN

Tekis mieli heittää tähän Maammelaulu 

Pariin viikkoon mahtuu paljon mulla: Idan kanssa Barcelonassa, Pariisista siskon luota suoraan projekti viikon keskelle. Pari kaveria tuli käymään, eli +30 km päivässä pyöräilyt sekä ilta ohjelmat päälle ja työtehtäviä on ollut kiire deadlineilla mitä kummallisimpia kieliä kääntäessä. Huh... Nyt ne on kaikki duunattu joten tänään lähen Suomeen käymään! Oliki aika ikävä jo mun koiraa, ruisleipää ja kavereita tottakai.

 Meinasin olla tulematta Suomeen tänä viikonloppuna, koska lentokenttä rutiini risoo mua tällä hetkellä. Kalenteria kattoessa seuraava kerta kun olisin voinu tulla olis vasta jouluksi joten päätin, että nyt on pakko tulla käymään välittämättä mun pakkaus-lentokenttä-purkaminen ahistuksesta. On se kumminkin aina sen arvosta päästä koti-kotiin käymään.

kilen2kilen1kilen4
Mul on tullu semmoset tarkat tavat mitkä on ihan pakko tehdä aina kun tulee kotiin. Fafa's, käydä Sinne Storessa tekemässä kahvi-smoothie-shoppailut, käydä metsässä koiran kanssa juoksemassa, syödä perunamuussia ja uunilohta ja soitella porukoiden levyjä aamusufeen kanssa. Ruisleipä, normaali suodatinkahvi, sauna ja unohtuneet vaatteet mitä kaapista aina löytyy: parasta.

Jos tänä viikonloppuna puuttuu tekemistä Helsingissä niin perjantaina 4.11 on Korjaamolla hyvät kemut tulossa. Lumilautaleffan enskarit, Have You Ever Seen The Jane Fonda VHS? keikka ja vaikka ja mitä. Törmäillään siis sielä! Tapahtumaan TÄSTÄ

Back to my people WOOHOOOO,
Tuuli

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm