6 Nov 2016

STUBA IN PARIS

Tällä sekunnilla istuskelen koti-kotona Suomessa, lunta on maassa ja on jostain syystä tosi joulunen fiilis olla täällä. Perjantaina oltiin juhlimassa kavereiden leffan enskareita Korjaamolla Helsingissä ja nyt loppu viikonlopun vaan hengaillut kotona, nähnyt kavereita ja syönyt äidin pöperöitä. Parasta, kun ei tartte itse kokkailla ja voi toivoa aina mitä haluaa hahah.

Tästä parit kuvat Pariisista parin viikon takaa. Tän vuoden aikana oli toinen kerta sielä käymässä, mutta nyt kerkesin paremmin turisteillakkin. Käväsin sitten kaikki Notre Damet, Riemukaaret ja Louvret läpi.

parisparis19paris1paris13paris8paris15paris7paris9 Lemme twist yo nipple paris14
Jokainen joka on käynyt Pariisissa joko rakastaa tai vihaa sitä kaupunkia. Mä en oikeen osaa edelleenkään sanoa mitä mieltä mä oon. Pariisissa on paljon tekemistä ja se on kaunis kuin mikä, mutta toisaalta sitten en fiilistele sitä liian suuren kaupungin meininkiä ja metrolla hillumista. Oon tottunu liikaa Köpiksessä pyöräilyyn ja siihen, että kaikki on noin vartin pyöräilymatkan päässä.

Suositteluna multa on Pariisissa Riemukaaren ylhäällä käynti ja Musee d'Orsayssa pyörähtäminen sekä Notre Dameen pääsee nopeasti sisälle ja se on myös tosi kaunis. Louvre oli hieno ja vaikuttava tottakai, mutta se turistirysä oli siellä aivan uskomaton! Ja se, että monilla ei oo mitään arvostusta kun näin eräänkin kerran kun joku KOSKI niihin patsaisiin ja salamalla räpsytteli kuvia. Monilla oli hirvee tarve juosta koko paikka läpi, ottaa kuva kaikesta liikkeessä salamalla eikä ees itse katsoa ja pysähtyä sekunniksi. Sitä selfiekeppien ja iPad kuvailijoiden määrää :D

No, tähän apuna on se, että sulkee itsensä omien musiikkien kanssa pieneen kuplaan ja jää fiilistelemään sinne penkille hienoja teoksia tuijotellen yksityiskohtia. Ja se, että ottaa eväät messiin. Louvressa menee muutama tunti helpolla nopeemmallakin tahdilla.

Onko muilla mitä fiiliksiä Pariisista, hot or not?

-Tuuli

3 comments:

  1. Not. Ranska on muuten kiva maa, varsinkin rhône-alpesin alue on 5/5 siellä paaaljon aikaa viettäneenä, mutta Pariisi ei hotsita. Tai ehkä se johtuu vaan siitä, että on tullu nähtyy niin paljon kivempiakii kaupunkeja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmasti, oon kuullu siitä kans! On niitä parempia todellakin, Pariisi on ihan jees mutta ei kyllä mikään lemppari.

      Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm