30 Nov 2016

SIMPLON DORF

Mulla on ollut tapana muutaman vuoden ajan poiketa jossain reissun päällä syksyn tullen. Toissa talvena vietin kaks ja puol viikkoa Thaimaassa, Bangokissa ja muutamalla saarella seikkaillen. Viime talvena, koulusta valmistumisen jälkeen lähdin muutaman viikon varoitusajalla kavereiden kanssa Balille kuukaudeksi surffaamaan ja relaamaan. Aika Aasia ja ranta painotteista siis.

Simplon_3_pieniSimplon_6_pieniSimplon_16_pieniSimplon_12_pieniSimplon_13_pieni
Tykkään tosi paljon lämmöstä ja rantameiningeistä, mutta oon aina ollut enemmän talvi-ihmisiä. Jos multa kysyttäis lempipaikkaa maailmassa, niin se olis ehdottomasti Sveitsin Alpit. Kävin siellä ekan kerran 2011, enkä oo sen jälkeen kokenu mitään vastaavaa fiilistä missään. Vuoristo ilma ja jättimäiset alpit tekee tosi lumoavan fiiliksen mun sisälle. Ihminen on niin pieni olento, eikä tota suurutta voi sanoin, edes kuvin kuvailla. Tällä kertaa olin viikon verran Sveitsissä Valais'n laaksossa. Ensin hetken Brigissä ja sitten vielä Sionissa loppuviikon.

Simplon_11_pieniSimplon_17_pieniSimplon_5_pieniSimplon_15_pieniSimplon_2_pieniSimplon_8_pieni
Säät oli ihan huippuja koko reissun ajan. Pääsin mukaan myös yhtiin kuvauksiin, jolloin ajeltiin Simploniin vähän korkeammalle. Tunnelma tona päivänä ja kuvia ottaessa ei ois voinut olla osuvampi. Ihana usvainen syksy. Nyt noilla korkeuksilla ja mestoilla, muutamia viikkoja myöhemmin pääsee jo laskemaan.

Palataan näiden satumaisten maisemien kanssa vielä muutamaan kertaan,
Ida

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm