13 Oct 2016

SHOUT-OUT PAIDALLE

Champion2Champion1
Ostin tossa muutama viikko sitten paidan, joka nyt monen käyttökerran jälkeen on paras mikä mulla on ikinä ollut. Istuu kuin valettu, 100% jämäkkää puuvillaa ja on sopivan ryhdikäs Championin normi t-paita. Parin kokeilun jälkeen kävin hakemassa kans valkoisen version... vähän kutkuttelis hakea mustana myös vielä kerrankin kun oon löytänyt vihdoin aivan parhaan t-paidan kaikkien näiden vuosien jälkeen. T-paita on itellä käytetyin vaate, oli housut, shortsit, mitä tahansa niin t-paita on aina läsnä.

Näin ehkä vähän aikuistuttua haluu panostaa vähän parempaan enemmällä rahalla ja lopettaa semmoisen turhan kutteloiden ostamisen. Kutteloilla tarkoitan sitä Gina Tricot, H&M, mitä ikinä non-sense rättejä. Enemmällä rahalla, parempia kestäviä vaatteita, jotka oikeesti istuu itselle. Kirppareilla oikeutan itelleni ostaa enemmän vaatteita, joista tiedän ettei ne ole niinkään pitkä-ikäisiä.

Tällä hetkellä istun just nyt Economics tunnilla joka ei kyllä mun lemppa oo... Täytyy nyt ruveta kuuntelemaan, että en tipu lisää kärryiltä vielä. Kaksi koulu päivää, huomenna muutto mun kämppiksen huoneeseen jossa partsi ja ikkunat kahdella seinällä ja lauantai aamulla tuleekin jo Ida. Ainii ja loma alkaa, hell yeah!!! 

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm