5 Oct 2016

MOONWALK AWAY

GoldFish - MoonWalk Away
kalliolähi2kallio10kallio3kauko2
Kaveri laitto mulle viestiä muutama päivä sitten, että lähdetäänkö kuvaamaan. Hetken spottien pohtimisen jälkeen päätettiin mennä Vallilan puutalo alueelle ja sieltä päädyttiin koko auringonlaskun ajaksi kallioille. Hyvä kuvauspaikka tosiaan. Hauskaa miten tiedostat kaverin monen monen vuoden takaa asuvan "jossain lähettyvillä" ja lopulta sen kämppä onkin 200 metrin päässä, tien toisella puolella. lol.

Tosiaan kuvat on ottanut Tiiku, kiitos siitä, näistä tuli super kivoja. Tiikun kanssa käytiin aikoinaan Lahessa kuvaamassa enemmänkin, näitä siis luvassa lisää. Ihanaa kun löysin mun kuvailu buddyn suoraan kadun toiselta puolelta. Välillä on niin paljon ideoita, mutta innokkaat kaverit vähissä. Kaverin Antonin kanssa ollaan myös käyty räpsimässä pitkin Helsinkiä ja niitä juttuja nähdään täällä lähiaikoina.

lähi5kauko11kauko10
Ekoissa kuvissa totista poseeraamista, sitten tää reality check ja maantasalle palauttaminen. Tällänen mä oon. Siis tuollainen niinku muutamassa vikassa räpsyssä. Koskaan ei voi ottaa mitään tosissaan, mutta miksipä täytyisi. Ei se oo niin vakavaa.

P.s.  Tuuli tossa raotti muutamalla lauseella syysloma suunnitelmistaan. Syysloman reitti menee tällä kertaa Köpiksestä Barcelonan kautta Sveitsiin ja Tuuli Pariisiin, en malta odottaa! Ens viikolla oonkin jo kahen viikon reissussa, pelkät käsimatkatavarat messissä, kolmessa täysin erilaisella säällä varustetussa mestassa, heh.

Mä oon kuullut niin paljon hyvää Barcelonasta enkä oo vielä aikaisemmin ehtinyt käymään. Jos kenelläkään mielessä hyviä Barcelona vinkkejä, niitä kuullaan ilomielin vielä ennen matkaa. Mistä kaupungin parhaat sangriat ja tapakset, missä parhaat ilta meiningit ja mitkä Gaudin hullut talot kannattaa suosiolla skipata?

Ida

2 comments:

  1. Mistä toi neule? Aivan täydellinen! Ja minne päin Sveitsiä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, ihan huippu löytö Iso-Roban UFFilta 12 eurolla! Siellä on muutenkin alakerrassa paljon kivoja takkeja ja neuleita, vähän joka koossa ja erilaisissa kuoseissa. Lennän ensin Barcelonasta Geneveen, sieltä luultavimmin junalla Brig nimiseen paikkaan Saas Feen lähelle ja Sioniin jossa oon ollut joskus aikasemminkin. Ei ole vielä mitään tarkkaa suunnitelmaa, mutta Alpeille vaeltamaan ja ihmettelemään luonnon suuruutta ja kauneutta :-)

      Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm