25 Sep 2016

TUOTETESTISSÄ HÄRKIS

Kävelin yhtenä päivänä kaupan ovesta sisään ja huomasin kylmälaarissa paljon puhutun Härkiksen eli härkäpapuvalmisteen, joka on esim. hyvä korvike jauhelihalle. Siis ymmärtääkseni paljon puhutun. Itse kuulin tuotteesta muutama viikko takaperin äidiltä. Päätin ottaa testiin, hintaa tais olla hippasen vajaat 4 euroa.

Härkis_1_pieni
Härkis_pieni
Paketista avattua tuote näytti hieman epämääräiseltä, muistutti koostumukseltaan nyhtöpossua. Päätin maistaa suoraan paketista kylmänä, kyljessä luki valmis sellaisenaan. Maistui hieman hevosten pelleteiltä (kyllä, olen maistanut. En tiedä miksi). Annoin tuotteelle vielä mahdollisuuden, koska roskiin heittäminen ei ollut vaihtoehto. Pyöräytin Härkispullia, maustoin samalla tyylillä kuin lihapullia. Sipulikeittopussi, yksi kananmuna ja korppujauhoja sekä hieman pippuria ja chiliä. Uuni: 225 ja paistoaika 5-10 minuuttia. Lisukkeeksi keitin spagettia ja paistoin random kasviksia ja vihanneksia.

Härkis_2_pieni
Härkis_5_pieni
Härkis_6_pieni
Härkis_4_pieni
Härkis_7_pieni
Lopputulos oli ihan hyvä, ei maistunut enää pelleteiltä ja helppo valmistaa/maustaa miten tahtoo Tosta setistä sain 4 annosta, muutamat kotona nautittavaksi ja pari dogi-packiä mukaan töihin. Hintalaatusuhde ei mun mielestä täysin kohtaa ja neljän annoksen jälkeen mun makunystyrät oli kylläisiä tälle maulle. Hyvännäkönen lautasella ja mausteet saa ihmeitä aikaan, varsinkin chili. Arvosana tuotteelle 2.5/5.

Conclusion: Ei jatkoon. 

Ida

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm