9 Sep 2016

TORSTAI ACCIDENT

L'Impératrice — Agitations Tropicales

tuuli3 tuuli4tuuli1tuuli5tuuli2
Kipaisimpa tossa bissellä kaverin kanssa torstai illasta ja kipaisimpa niin kaukaa kaupunkia, että Uber kuski nosteli mun pyörää auton kyydistään kuudelta aamutuimaan. Thank god Köpiksessä on olemassa Uber Bike mihin voi heittää pyöränkin messiin jos ei huvita polkea kotiin.
Bisseteltiin paikassa nimeltä Tjili Pop, josta on muodostunut suht vakio Köpiksessä. Tultiin iloisesti häiritsemään myöskin jääkaapissa lojuvien Tuborgejen perässä mun kämppisten iltaa lauleskelemalla täällä Total Eclipse of the Heartia sekä Stepan Lastenlaulua. Eskaloituipa sitten melkoiseksi tanssiksi ja iloksi nopeasti. No, kerrankos näitä...
Haluaisin tässä samanlaisen ystävän lohduttamaan nyt kuin Kumman Kaan Anne Ellua aina "No mut sellast sattuu, kaikille". Tämän loppupäivän aion siis pyhittää rästissä olevien kouluhommien tekemiseen sekä Annen & Ellun hölmöilyn katsomiselle.

ps: Löytyi uusi ihan mahtava ranskalainen artisti L'Impératrice, jota oon nyt luukuttanut repeatilla kotona. Meidän Spotify listasta löytyy pari biisiä ja linkkasin ylös vielä postaukseen lempparini! Ei hajuakaan mitä sanovat, mutta kuulostaa aivan törkeän hyvältä.

"Kaada tuoppiin sitä punkkua"
-Tuuli


2 comments:

  1. Ihana takki, mistä se on peräisin? Sopii hyvn tuohon taustaan :-D

    ReplyDelete
  2. Oon ostanut takin Punaiselta Ristiltä reilu vuos sitten. Tommosia bombereita on kaupat täynnä nyt mutta kirppiksillä kannattaa vilkuilla, sieltä löytyy parhaat erikoisemmat! :)

    ReplyDelete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm