18 Sep 2016

SUNNUNTAI IHAN VAAN KOTONA

Sunnutai. Kun saa herätä ilman herätyskelloa. Kun aurinko pilkistää sälekaihtimien välistä. Kun voi nauttia aamusmoothien ja kahvin rauhassa parvekkeella kello 3 iltapäivällä. Kun syksyn viima puhaltaa, mutta silti aurinko paahtaa suoraan parvekeelle lämmittäen mukavasti. Kun tajuaa että elämä on aika ihanaa ja stressitöntä tällä hetkellä.
Sunnuntai_1_pieni¨
Sunnuntai_pieni
Sunnuntai_4_pieniTässä vanha kunnon järjestelmäkamera selfie. Mä ja kasvit.
Sunnuntai_2_pieni
Sunnuntai_3_pieni

Tänään mä oon ottanut vaan rennosti himassa ja kuunnellut hyvää musaa. Nyt soi: Sundara Karma - Flame (Roosevelt remix). Koko kesä on mennyt aikalailla juostessa ympäri Suomen ja tuli sitä tehtyä myös pikavisiitti ystävän tupareihin Tukholmaan ja yksi reissu Tuulin luokse ja Beyoncen keikalle Köpikseen. Tuntuu että kesä on ohi ja vihdoin voi nauttia hyvällä omalla tunnolla olostaan ihan vaan kotona. Mä oon aina niin aktiivinen ja tylsistyn nopeesti. Parhaiten rentoudun yleensä touhuamalla kaikkea ja juoksemalla pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Reilu vuoden sisään oon kuitenkin oppinut nauttimaan myös olosta yksin ihan vaan kotosalla.

Viikonloppuna vieteltiin virallisen-epävirallisesti kaverin tupareita aka tuuppajaisia. Eilen lähdettiin vielä Helsingin Casinolle, jossa kävin lunastamassa tyytyväisenä oman viidenkympin pelikonevoiton rikkaiden pukumiehien lunastaessa vähä isompia voittoja, so funny. =D

Ida

2 comments:

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm