4 Sep 2016

PORVOO X HAPPYUPWHERE -SOITTOLISTA

Porvoo_6_pieni
Porvoo_10_pieni
Porvoo_1_pieni
Porvoo_9_pieni
Porvoo_pieni

Fressiä sunnuntai huomenta! Me luultavammin vedetään tällä hetkellä vielä sikeitä ja heräillään täältä railakkaan illan jälkeen ties kenen varpaan kenenkin suussa. Nyt kun puhun me muodosta, niin tarkotan kaikkia ihania Lahti kavereita, jotka ovat löytäneet tiensä mun luokse pitkän illan päätteeksi. Oltiin eilen nimittäin juhlimassa Dept x Sexdaten järjestämissä kesän päättävissä ja syksyn aloittavissa bileissä Raaseporin linnassa. Kyllä, bileet linnassa, aika hauska idea. Näistä kerron tarkemmin, kunhan tää darran lemu vähän hälvenee ja ajatukset viimeyöstä selkenee.

Kuvituksena toimii muutaman viikon takaiset otokset, joita napsittiin Tuulin kanssa maakuntamatkalla Porvoossa. Nätti kaupunki lähellä Helsinkiä ja silti tulee käytyä liian harvoin. Kuvia ottaessa Tuulilta tais olla jotain hukassa ja mä taas oon pyrkiny johonki toiseen ulottuvuuteen ton pomppuni kanssa..hmm.

Oli mulla oikeesti jotain asiaakin tän lörpöttelyn lisäksi. Sivupalkista löydätte jo aikaisemmin tutuksi tulleen HappyUpWhere Spotify -soittolistan. Tällä kertaa ollaan rajattu listaa niin, että biisit on vaihtuvia ja pidetään lista usean sadan kappaleen sijasta vähän lyhyempänä, ehkä noin 50 biisin listana. Laitellaan sinne Tuulin kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti tän hetken suosikki kappaleita ja poistellaan taas perästä vanhempia. Jos joku biisi oikein iskee, niin ottakaa talteen omalle listalle. Mun Spotifystä löytyy myös HUW Old -soittolista, josta löytyy soittolistalla aikaisemmin olleita kappaleita.

Ida

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm