23 Sep 2016

KOTKANPESÄLLÄ

The Killers - I Can't Staynest9nest1nest7itävalta6itävalta3nest19nest10nest8
Matkalla Münchenistä Atterseelle käytiin Kotkanpesällä, joka on 1900 metrissä keikkuva talo Saksan puolella. Ajomatka sinne menee noustessa busseilla aivan järettömän kaitaa ja jyrkkää tietä, jonka putoamis esteenä on vain 50 senttiä korkea puinen aita. Mä olen aikaisemmin jo ollut Kotkanpesällä muutama vuosi sitten, joten matkalla ei enää kädet hikoa niin paljoa. Ylhäällä tempaistu bisse auttaa kuitenkin mukavasti alas tullessa. Suosittelen.
Meidän harmiksi tällä kertaa oli todella pilvistä, joten erityisempiä maisemia ei saatu kameralle. Maisemat on aivan sairaat kun näkee pienet kylät alhaalla ja kaikki vuoret ympärillä. Tuolla voisi käyttää aikaa enemmänkin vain katsellessa ja ihmetellessä.
Kotkanpesällä on myös melkoinen historia, mutta en edes aloita sepittämään siitä, sillä tekstiä tulisi kilometreittäin. Suosittelen käymään jos Itävalta-Saksa akselilla on pyörimässä!

The eagle has landed,
Tuuli

P.s. Upposin taas pitkästä aikaa täysillä The Killerssin musiikkiin illalla. Olin joskus kovankin luokan fani ja oon kyllä edelleen. Hoilottelin himassa pitkin iltaa kolme albumia muistaen jokaisen rummun pärinän ja flashbackit The O.C sarjasta. Siitä johtuen heidän biisi ensimmäisenä ylhäällä. Good old times.

No comments:

Post a Comment

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm