31 Aug 2016

ME JA LUONTO OLEMME YHTÄ

Lammassaari_37pieni
Lammassaari_9pieni
Lammassaari_4pieni
Lammassaari_31
Lammassaari_41
Lammassaari_21pieni
Lammassaari_1
Lammassaari_33pieni
Lammassaari_12

Vai olemmeko? Retki Lammassaareen alkoi eksymällä suoraa päätä pusikkoon. Meidän valitsema reitti oli tavallinen luontopolku (tai niin ainakin luultiin), joka vain pieneni ja lopulta päättyi suohon. Oltiin jo varmoja että pienen suopätkän jälkeen polku jatkuu niin kuin aikaisemmin ja eikun menoks. Tuuli tempoi edellä sellasta vauhtia ettei perässä meinannut pysyä. Matkanteko päättyi kiljaisuun kun puskan takana Tuuli irroittaa valkoisia New Balancen kenkiä suosta.
Naurukohtauksesta selvittyä u-käännös autolle puhtaiden kenkien toivossa ja matkan uudelleen reititys. Onneksi peräkontista löytyi sopivat koon 45 varvassandaalit. Pysähtyminen pusikossa oli mahdotonta ilman tanssahtelua ja hyppimistä, koska itikat hyökkäsivät himoiten paljaisiin varpaisiin.
Meininki puskassa näyttänyt just niin pelleilyltä, kuten itestä tuntukin. Kuvien rauhallinen ja totinen tunnelma paljastuu vasta kun pääsee livenä seuraamaan meidän seikkailuja: armoton sekoilu, koko kehoa satuttavat naurukohtaukset ja mitä luultavammin lehmän lannassa dipatut kengät. Hyvä retki ja kokemus oli positiivinen.

Suunnitelmissa ensi kesälle pientä eräretki meininkiä kavereiden inspiroimana. Ehkä tästä opimme jotain varustuksesta ja suinpäin sokeana säntäilystä pellossa. Ensi kesänä me ja luonto olemme yhtä.

On se syksy vaan niin kaunis,
Tuuli ja Ida

4 comments:

 1. ois huomattavasti helpompi lukee jos pilkut ja pisteet ois kohillaan, sekä yhdyssanavirheitä viilailtu..

  ReplyDelete
 2. Tässä vielä opetellaan kunnolla kirjoittelua pitkän tauon jälkeen :)

  ReplyDelete
 3. Vautsi, upeita kuvia :) Niin ihanat maisemat!! Ja hahah, teidän retkikin kuulostaa ihan hauskalta kaikkine kommelluksineen :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syksyllä on niin kaunista! Ja joo, tällästä pelleilyä se lähinnä aina on :D

   Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm