29 Aug 2016

HAPPY UP WHERE IS BACK

idajatuuli
idajatuuli2_pieni

Kuusisataa postausta viisaampana ja tästä se taas lähtee, meidän kuudessadasensimmäinen postaus. Paljon on ehtinyt tapahtua muutamassa vuodessa: kaupungit on vaihtunut ja uusia maisemia käyty katselemassa, erilaisia työ hommia on tehty, hieman ehkä aikuistuttu ja eletty sitä parasta elämää, omalle itselleen.
Blogi alkoi muhimaan ajatuksissa viime kevään puolella, kun tuli puheeksi meneillään oleva valokuvaus inspiraatio ja vanhat hyvät HappyUpWhere ajat. Lukijoille sai jakaa ajatuksia ja kuvia, mutta samalla se oli myös tärkeä harrastus itselle. Hieman nauratti vanhoja postauksia lukiessa vuosilta 2009-2014 kuinka paljon ja mitä kaikkea ollaan ylipäätään monille tuhansille ihmisille jaettu. Vanhat jutut on nyt piilossa, mutta ei missään nimessä poistettu. Halutaan jatkaa samalla fiiliksellä kuin aikaisemmin, aidolla ja rennolla meiningillä ilman kiiltokuva kliseitä.
Tässä vaiheessa emme kuitenkaan pyydä anteeksi mahdollisesti aseteltuja kokkaus ohjeita tai jäykkiä asukuvia. Sitähän se bloggaaminen taitaa olla.

Uudet ja vanhat lukijat, kaverit, perhe tai kuka tahansa oletkaan, tervetuloa seuraamaan HappyUpWhere blogia. Odotamme innolla uusia tuulia blogin kanssa, inspiroitua kuvaamisesta ja jopa kirjoittamisesta lisää.

Pakko vielä lisätä tarina näiden kuvien otosta. Parisen viikkoa sitten oltiin menossa sushille ja kun käveltiin vierekkäin huomattiin taas vaate-äksidentin tapahtuneen. Tätä tapahtuu valehtelematta joka toinen päivä. Hauskinta on istua kahvilla, lounaalla tai missä ikinä, hölmöinä lähes samat vaatteet päällä. Great minds think alike?

Kaksi tyttöä, kaksi kaupunkia, melkein samat vaatteet ja yksi blogi,
Ida ja Tuuli

10 comments:

 1. Feedissä otsikon nähdessäni teiän blogissa oli silmät pullahtaa päästä ja olin jo niin innoissani verestelmässä muistoja vanhoilla postauksilla. Höh! Mut siistii! Täällä ollaan edelleen monen vuoden jälkeen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla! Aloitetaan nyt ihan puhtaalta pöydältä, katotaan jos jossain vaiheessa tehtäisi pieni flashback yllätys vanhoille lukijoille ;)

   Delete
 2. Ei vitsi tätä on odotettu! Welcome bäääck tytöt :)

  ReplyDelete
 3. Oii vähänkö ihanaa!! En meinannu uskoa, kun näin tän postauksen Bloglovinissa :D Mutta ihan huippua, odottelen innolla uusia postauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ei sitä itekkään meinaa vielä uskoa :D Ihanaa tämä vastaanotto!! Luvassa paljon lisää ja aivan uudella tatsilla.

   Delete
 4. Mä oon lopettanu bloggerin käytön kokonaan ihan siks ettei oikeesti itseäni kiinnostavia blogeja enään löydy. Viimeistään siinä vaiheessa lopetin täysin kun MFF Lauran tie tuli päätökseen. Oon jatkanut vlogilinjalla, mut itse kiinnostuneena kirjottamisesta, lukemisesta ja just sellasella rennolla meiningillä ni tää on kyllä paras uutinen vähään aikaan. Lupaan avata Bloggerin taas useammin. KIITOS TYTÖT!

  ReplyDelete
  Replies
  1. MFF Lauran tarina oli ihan hirveä, varsinkin kun itse on seurannut häntä IRC-Galleria ajoilta asti!
   Ihanaa kuulla, että oli hyvä uutinen ja kannattaa availla bloggeria jatkossakin ;) tulossa ihan uusia juttuja

   Delete

Canon eos 5d mark II,
28-135mm & 50mm 1.4

Nikon 1 j2,
10-30 mm